NO MATTER
HOW FAR WE ARE,
WE CAN ALWAYS
SHARE THE MOON AND STARS 

2022 – 2023

8 DECEMBER 2022 - 8 JANUARI 2023 // WATT 17

In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette.

Na Tour & Taxis en Het Lauretum, onze 3de indoor editie, die minstens zo spectaculair zal worden!

2 SEPTEMBER - 1 OKTOBER // KASTEEL VAN DURAS

Het prachtige Kasteel van Duras, gebouwd in 1787, zal voor de tweede keer in de geschiedenis van Under The Stars het decor vormen voor heerlijk outdoor dineren onder de sterren!

27 Mei - 21 Augustus // DE VIJVERS VAN AVERBODE

Het domein ligt genesteld in een verbluffend landschap van uitgestrekte waterpartijen en ongerepte bossen. We nodigen je graag uit voor  voor een onvergetelijk moment, waarbij buitenbeleving centraal staat en de voeling met de natuur nooit ver weg is. 

De Vijvers is dé plaats om te genieten van al het goede dat ‘the outside life’ met zich meebrengt. 

2021

2 APRIL - 18 APRIL 2021

HANGAR 58 – BOKRIJK // GENK

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte17e Eeuwse oude stad.  In HANGAR58 prikkelen we letterlijke al je zintuigen!  

8 MEI - 30 MEI 2021

KASTEEL BATTENBROEK // MECHELEN

In mei keren we terug naar de plaats waar het allemaal begonnen is voor Under The Stars!  In de prachtige tuin van Kasteel Battenbroek dineer je letterlijk onder de sterren.

Tour & Taxis

11 JUNI - 27 JUNI 2021

KASTEEL VAN INGELMUNSTER

Het kasteel van Ingelmunster neemt je mee terug in de tijd met haar rijke geschiedenis . Het werd gebouwd op de ruïnes van een zevende-eeuws klooster, Anglo Monaterum, Engelmunster of Ingelmunster, wat “Klooster van de Engelen” betekent. Dit is beslist een stukje hemel op aarde.

Tour & Taxis

JULi 2021

ZOMERPAUZE

In juli gaan we er even tussenuit! We ontvangen jullie graag in augustus opnieuw in de Kempen! 😉

Tour & Taxis

13 - 29 AUGUSTUS 2021

LANDGOED DEN BINK / TURNHOUT

Een verborgen parel in de Kempen, klaar om ontdekt te worden. Ontmoet ons op deze splinternieuwe en exclusieve evenlocatie in Turnhout om te genieten van heerlijk eten, lekkere wijn en vooral elkaar. Op Landgoed Den Bink komen zonnestralen en zomerkriebels samen.

Tour & Taxis

10 - 26 SEPTEMBER 2021

TOUR & TAXIS / BRUSSEL

Waan je in de kleine straatjes van Parijs en strijk neer op je eigen, intieme terrasje. Temidden van het tumult van de stad is deze groene oase een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Op de vernieuwde boulevard van Tour & Taxis geniet je van een bourgondisch 8-gangen diner onder de sterren.

Tour & Taxis

OKTOBER 2021

HERFSTPAUZE

Ken jij of heb jij een locatie, waarvan je denkt dat deze uitermate geschikt is voor een editie van Under The Stars? Laat het ons dan zeker weten via hello@underthestars.be en wie weet staan onze domes binnenkort wel bij jou in de buurt!

Tour & Taxis

NOVEMBER 2021

HET LAURETUM // JABBEKE (INDOOR)

De horeca lockdown zorgde ervoor dat we de editie van 2020 in Het Lauretum hebben moeten verschuiven naar november 2021.  In de serre van het prachtige “Het Lauretum” in Jabbeke, brengen we als het ware “den buiten” naar binnen.

Tour & Taxis

DECEMBER 2021

WINTERPAUZE

Ken jij of heb jij een locatie, waarvan je denkt dat deze uitermate geschikt is voor een editie van Under The Stars? Laat het ons dan zeker weten via hello@underthestars.be en wie weet staan onze domes binnenkort wel bij jou in de buurt!

UNDER THE STARS

UNDER THE STARS

The travelling
premium dining experience.

© 2022 Under The Stars
Rawberry Group BV
Alle rechten voorbehouden
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy

CONTACTEER ONS

UNDER THE STARS is een productie van Rawberry Group.

Info & algemeen contact

hello@underthestars.be

Vragen over je bestaande reservatie:

reservations@underthestars.be